Kategoriarkiv: Undervannsfoto

Dykk med Blueye på de kunstige revene utenfor Tjuvholmen

Fredag 25.januar ble det et lite dykk utenfor Tjuvholmen for å se om Blueyen kunne brukes i doktorgradsarbeidet til Elin T. Sørensen ved NMBU. Vi fikk sett en «ørken» på bunnen og noe begroing på de kunstige revene. Mye påfuglmark. Det viste seg også at det kan være lett å kjøre fast Blueyen under tau og kjetting. 

Videoen er tatt med Blueyens interne kamera, mens bildene er tatt med en GoPro Hero7 Black som er montert på toppen av dronen.

Dykking med Blueye på de kunstige revene ved Tjuvholmen

Dykk på Helios med Blueye Pioneer

Søndag 20.januar 2019 tok vi en tur med dronen gjennom skogen på søndre Jeløy for å ta et dykk på barken Helios som forliste ved Stalsberget i desember 1896. Under kan du se bilder og video fra dette dykket (og en liten tur ved Søly båthavn etterpå).

De som var med: Dan Kåre Engebretsen, Torun Degnes og Petter F. Schmedling

NM undervannsfoto 2015

Norgesmesterskapet i undervannsfoto 2015 ble avholdt på Gulen Dykkesenter i Sogn og Fjordane. Herlig dykking og hyggelige folk.

Hvis noen ønsker å bruke bildene på private (ikke kommersielle) sider, kan det gjøres så lenge det linkes til www.kråkefoto.no. Høyoppløselige bilder er tilgjengelig, ta i så fall kontakt på petter(a)krakefoto.no

View more photos →