Alle innlegg av petter

Dykk på Helios med Blueye Pioneer

Søndag 20.januar 2019 tok vi en tur med dronen gjennom skogen på søndre Jeløy for å ta et dykk på barken Helios som forliste ved Stalsberget i desember 1896. Under kan du se bilder og video fra dette dykket (og en liten tur ved Søly båthavn etterpå).

De som var med: Dan Kåre Engebretsen, Torun Degnes og Petter F. Schmedling

Blueye Pioneer

Petter F. Schmedling med Blueye Pioneer. Foto: Torun Degnes

Nyeste tilskudd på utstyrsstammen er en Blueye Pioneer fra Blueye Robotics i Trondheim. Dette er en undervannsdrone med kamera og lys, og kan brukes til inspeksjoner og søk under vann. Video blir lagret i dronen og også sendt opp til overflaten slik at man kan styre etter videosignalet. På toppen av dronen kan det monteres f.eks. et GoPro-kamera for å ta bilder eller filme i andre vinkler/andre kvaliteter.

NM undervannsfoto 2015

Norgesmesterskapet i undervannsfoto 2015 ble avholdt på Gulen Dykkesenter i Sogn og Fjordane. Herlig dykking og hyggelige folk.

Hvis noen ønsker å bruke bildene på private (ikke kommersielle) sider, kan det gjøres så lenge det linkes til www.kråkefoto.no. Høyoppløselige bilder er tilgjengelig, ta i så fall kontakt på petter(a)krakefoto.no

View more photos →

Babysvømming på Steffensrud

9.mars var det mange håpefulle som møtte opp til en babysvømmedag litt utenom det vanlige. Kråkefoto hadde nemlig tatt turen til bassenget med undervannskamera for å ta bilder av barn (og noen foreldre). Det ble 4 morsomme timer i bassenget, og mange spennende bilder som i løpet av den påfølgende uken ble sendt ut til foreldrene.